fredag den 18. september 2015

Nullers værelse

Vi er aldrig helt kommet på plads på Linas værelse, som var domineret af en 5x5 rumdeler fyldt med lyserøde DRÖNA kasser fra IKEA.


Halvdelen af kasserne var tomme eller fyldt med bøger og nips, så det var slet ikke optimalt for hverken hende eller os. Nedenstående video viser, hvor dominerende rumdeleren var i rummet.


Specielt fordi værelset ikke er ret stort!

2,407m på den ene led og 3,715 på den lange led, dvs et retangulært værelse på lige knap 9 kvm, hvoraf der er en dør, et vindue plus det meste af en af de lange vægge mangler, så når der både skal stå en juniorseng, legekøkken og en rumdeler, er der sq ikke meget plads tilbage. 

Hos den forrige ejer af huset, blev det brugt som en spisestue, men da Lina endnu er i den alder, hvor hun helst vil være hvor vi er, og har et stort behov for at kunne lege i nærheden, giver det god mening for os, at værelset er i forlængelse af stuen.
Så kan vi altid sætte væggen op, når hun bliver ældre, og evt bytte værelse med hende, hvis der er behov for mere plads, så hun får det store soveværelse, hvor vi pt samsover netop for tryghedfølelsen og natten, som hun ligeledes har et behov for at få stillet med "mor og far" i nærheden.

Hun sover derfor ikke i hendes seng om natten, men napper gerne en lur i den, og ellers bruges den også til at hygge i under leg. 
Så den skal ingen steder og der kommer vel en dag, hvor hun helst vil sove for sig selv, selvom det ikke haster, hvis man spørger hendes far.

Mht værelset har vi derfor købt en mindre - og lyserød rumdeler 2x4, plus 4 store plastickasser til under hendes juniorseng.

Kasserne er hurtigt brugt til Lego Duplo, udklædningstøj og alt hendes tilbehør til legekøkkenet, som ikke er færdigt endnu. Når det er færdigt, vil vi have sørget for, at der er plads til legemad i køleskabet, kogegrej og service i skuffer og skabe, så hun ikke har brug for de to kasser til det.
Men så har hun garanteret fået en masse nyt legetøj, som der er brug for plads til, fx har hendes mor vist købt en stak Hello Kitty Lego med en togbane... oops!

Hun har også fået et lille bord med en skammel igen, så hun  kan sidde der og lege, men når hun skal tegne eller lege med modellervoks, foregår det sjovt nok stadigvæk inde ved sofabordet.


Legekøkkenet mangler stadigvæk en smule arbejde, men hun leger med det på trods af manglende kogeplader og ovn. 
Skønt med en datter fuld af fantasi, selvom man indimellem overvejer om hun er helt normal, når hun fx leger med 2 strimler peberfrugt... hehe


Hyggehjørnet ved siden af køkkenet/bagved døren giver mulighed til at sidde og læse bøger, og hun har allerede haft stor glæde af det, da vi først har fået hængt boghylderne op nu. Bedre sent end aldrig :-)


Der mangler billeder og diverse pynt rundt omkring, bl.a. er det sort træ-L forsvundet, men det er jo heldigvis det mindste.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar