lørdag den 5. september 2015

Småfolk lagersalg - bonusloot!

Så fik jeg taget billeder af vores fangst!

Det meste af tøjet er til vores (okay mit) stash med tøj til Lina, så hun allerede har en stak, når hun hopper en str op.
Derfor er det meste købt i str 5-6 år, så når vi lægger det nye tøj frem i kommoden, sidder det også dejligt løst, præcis som hun kan lide det.


Et vildt lækkert og blødt fleecetæppe til autostolen i bilen her i efteråret. Hun har allerede et hjemmestrikket uldtæppe til når det bliver rigtig koldt, men det er garanteret for varmt til her i efteråret.
Derudover vil det også være perfekt til ladcyklen 😉
Fleecejakken er til, når den hun har i børnehaven bliver for lille.


Langærmede bluser - sweateren er købt str 7-8 år, men den minder om en hættetrøje, hun var rigtig glad for, da hun var mindre, så må vi se om den kan bruges til næste efterår som en stor dejlig trøje til når det er koldt. 
Hun er jo først 7 år i 2019, så der er lang tid til.
Bambiblusen er str 4-5år, så den kommer i brug efter vask, hvor blusen med bjørn og kirsebærtræ nok får et stykke tid i stashet sammen med sweateren.


Bukser skulle hun også have, da vi er rigtig glade for småfolks velourbukser.
Hun har allerede et par sort/lyserød liggende i str 5-6 år, så jeg nappede kun et par lange i rød/lilla.
Derudover fandt jeg to par shorts (rød/lyserød og mørkegrå/lysegrå) i velour, som kom med hjem og et par sweatpants i grå/lyserød, som er en satsning, men jeg håber hun vil kunne lide dem. 
De er i hvert fald dejligt bløde!


Linas eget valg bød på en kaninbluse i orange/lilla, som bliver lidt af en udfordring at få til at passe ind i hendes sædvanlige lyserød/lilla/røde tøj. Men mon ikke lilla kan gøre det, og ellers har hun sorte bukser og jeans, der venter i større størrelser.
Den gule sommerdragt i velour var godt nok en overraskelse, men den bliver sikkert lækker til næste sommer! 
Men Nullermusens valg viser, at vi hellere må begynde at kigge efter gul og orange for fremtiden.
Men nu har hun også været meget glad for lyserøde farver længe til stor glæde for os forældre, som ikke har behøvet at overveje hvad, der passer sammen af hendes tøj.


Kjole og body er en julegave til min veninde Michelle's yngste datter Karoline. 
Så Michelle, du har ikke set noget! - hvis du altså kigger med herinde :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar