torsdag den 6. august 2015

Hyggemorgen

I dag var bare sådan en dag, hvor man ikke har lyst til at stå op!


Der blev puttet løs i dobbeltsengen, og selvom vi samsover, så det ikke er et særsyn, var det lige ekstra hyggeligt imorges... 
Måske fordi vi allesammen var ret trætte, og Phoebe også var hoppet med på puttevognen. En spindemis i sengen gør alting en tand mere hyggeligt.

Desværre skal Carsten jo på arbejde og Lina i børnehave, så vi havde ikke noget valg... op skulle vi.

Morgenmad plejer at være en ret uønsket event for Lina, så i morges overraskede jeg hende med brunchpandekager og jordbær, så det lykkedes hende faktisk at klemme en del ned, mens hun så Disney Junior, som vi plejer om morgenen, mens vi vågner op.
Farmand skynder sig nemlig ud af døren, og så er det bare mig og Lina, der hygger, inden vi nupper Niholaen ned til børnehaven.


At jordbær og brunchpandekager skyllet ned med kakaomælk, så ikke lige er den sundeste start på dagen ignorerer vi bare og tænker på følgende måde:
  • Jordbær - det er da egentlig ok sundt. 
  • (Kakao)MÆLK - påstår de kloge hoveder jo at man skal drikke.
  • Brunchpandekagerne var sat ned pga udløbsdato, så vi minimerede madspild!
Var det bare tre gode grunde til at morgenmaden var perfekt, eller hvad?

Ellers er der billede-bevis her:


Nok er hun træt... men glad og i hopla til en dag i børnehaven, og det er en stor succesoplevelse med morgenmad, som vi gerne vil have.
Flere af dem tak!

Så føles det sq helt okay at aflevere hende lidt sent (9.35) med jordbærpletter i hænderne og kakaoskæg, som først lige skal vaskes af, inden hun kommer ud at lege med de andre <3

Ingen kommentarer:

Send en kommentar